Waarom LibreLex ?

Besparingen

Naast de voordelen voor het gebruiken en beheren, die elders op deze site worden uitgelegd, biedt LibreLex ook een heel mooie kans om te besparen op kosten voor de IT, terwijl er betere mogelijkheden zijn.

In onderstaande tabel worden wat rekenvoorbeelden gegeven. Die zijn uiteraard niet precies, maar wel heel indicatief om te tonen hoe aantrekkelijk LibreLex, in combinatie met OpenOffice of LibreOffice, is geprijsd.

 

 voorbeeld besparingen

Waarom is LibreLex ontstaan ?

Nou&Off verzorgt regelmatig document/huisstijl-oplossingen voor relaties. Al sinds 2005. Van simpel tot zeer complex. Vaak zijn er specifieke wensen van de klanten, maar er zijn ook steeds meer generieke punten ontstaan. Zoals de eenvoud waarmee door de klant zelf onderhoud en uitbreiding kan worden gedaan.

En er ontstond het idee om die mogelijkheden in een standaard-pakket te brengen. Met daarbij - de manier van omgaan met documenten is immers sterk veranderd - dan zoveel mogelijk functies voor het delen, plaatsen van de documenten. En natuurlijk nog steeds makkelijk te gebruiken, eenvoudig door de beheerder zelf te configureren en uit te breiden, snel in te zetten, lokaal of op een netwerk.

En dat is nu LibreLex geworden.

Is LibreLex Open Source ?

Van diverse kanten is gevraagd of de LibreLex-software zèlf open source is. Nee, dat is nóg niet het geval.
Het is wel een wens om dat te doen. Eventuele belangstellenden voor partnerschap of andere ondersteuning zijn uiteraard uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

(c) Nou&Off Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. wijzigingen voorbehouden. 2012/2019.